X
fr   nl
Opruimdienst bij particulieren

Opruimen en leegmaken van huizen, zolders, garages in Wallonië, Vlaanderen en Brussel

Huis opruimen

Een erfenis, verkoop, overlijden, verhuis? 

Wij maken uw huis zo snel mogelijk leeg. Ons ervaren team werkt efficiënt zodat alles wat in de weg staat zo snel mogelijk opgeruimd en weggevoerd wordt.

Zolder opruimen

Een nieuwe inrichting, verhuis, zin om op te ruimen?

Wij maken uw zolder zo snel mogelijk leeg. Ons ervaren team werkt efficiënt zodat alles wat in de weg staat zo snel mogelijk opgeruimd en weggevoerd wordt.

Garage ontruimen

Een nieuwe inrichting, verhuis, zin om op te ruimen?

Wij maken uw zolder zo snel mogelijk leeg. Ons ervaren team werkt efficiënt zodat alles wat in de weg staat zo snel mogelijk opgeruimd en weggevoerd wordt.

Aankoop

Beschikt u over antieke meubelen, snuisterijen, kunstwerken, antiquiteiten? 

U wilt afstand doen van uw waardevolle spullen en er de beste prijs voor krijgen. Wij zorgen voor een gratis schatting van uw waardevolle goederen en ruimen ze voor u op!

 • Prijsberekening

 • Waarde van de goederen > Opruimingsdienst

  Uw spullen zijn waardevol! Kunstwerken, antieke meubels, snuisterijen, juwelen, antiquiteiten, computerapparatuur, fietsen, gereedschap, ... Wij bepalen samen de waarde van uw inboedel, wij ruimen alles op en betalen u de restwaarde. 

   

  U verdient geld :-)

 • Waarde van de goederen = Opruimingsdienst

  U hebt enkele waardevolle spullen (kunstwerken, antieke meubels, snuisterijen, sieraden, antieke voorwerpen, computerapparatuur, fietsen, gereedschap, enz.) en andere voorwerpen die in de weg staan! Wij ontruimen uw eigendom in ruil voor uw waardevolle spullen.

   

  U betaalt dus niets!

 • Waarde van de goederen < Opruimingsdienst

  U hebt weinig of geen waardevolle spullen (kunstvoorwerpen, antieke meubels, snuisterijen, juwelen, antiquiteiten, computerapparatuur, fietsen, gereedschap, enz.). De waarde van de goederen die opgeruimd dienen te worden reikt niet om de kosten van onze interventie te betalen.

  Er wordt een prijs overeengekomen die u betaalt voor onze diensten.

Aankoop van waardevolle voorwerpen: gooi absoluut niets weg!

Wij bieden een aantrekkelijke prijs voor al uw waardevolle spullen of antiek, voor uw meubels (oud of nieuw), kantooraccessoires, enz.

Schatting van uw bezittingen

Bent u in het bezit van antieke meubels of zeldzame voorwerpen?

Wenst u te weten wat hiervan de marktwaarde is?

Wij staan tot uw dienst om een schatting te maken van uw waardevolle bezittingen. Wij bieden onze diensten aan om de waarde en de authenticiteit te bepalen van uw: schilderijen, etsen, gravures, tegels, Afrikaanse kunst, Aziatische kunst, beeldhouwwerken, zilverwerk, juwelen, verlichting, kroonluchters, alle soorten meubels, designmeubelen, enz.

Gratis offerte en verplaatsing door heel België.

Wij beschikken over het nodige materiaal en gereedschap voor een professionele service (containers, vrachtwagens, liften, ...). Elk voorwerp met een restwaarde wordt afgetrokken van de factuur!

Over ons

Als professionele opruimdienst garanderen we u een complete, snelle en verzorgde service. Met inbegrip van onze lift- en containerservice. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken, wij doen al het nodige om uw woning klaar te maken voor verkoop of verhuur.

Contactgegevens
 • rue de Nancy 24 - 1000 BXL
 • info@bon-debarras.be
 • 0465 180 644
 • BE 068 263 3639
Onze middelen
 • Professioneel team
 • 40 m3 Verhuiswagen
 • Heflift
 • Na het ledigen schoonmaakdienst
vide maison vide grenier belgique